Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Καλή ανάσταση λαού!



Σε κλίμα κατάνυξης θα εορτάσει και φέτος το Πάσχα η νεοφασιστική-νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των Ελλήνων.
Αναφορές στον γολγοθά που ανέβηκε ο Ιησούς,που δείχνει το δρόμο και στον λαό που ανεβαίνει τον δικό του γολγοθά δεν θα λείψουν για άλλη μια χρονιά.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος θα πουλαει τα cd του σε εκκλησίες και κυριακάτικες εφημερίδες θαυμάζοντας σαν καλός χριστιανός τον τσαμπουκά της Χρυσής Αυγής.
Οι θρησκευτικοί ηγέτες που θεωρούν εαυτόν εμπορικό αντιπρόσωπο του θεού επι γης και εκμεταλλεύονται τη πίστη των ανθρώπων,θα βγάλουν λόγους πριν την Ανάσταση φορώντας χρυσά,ασημί και νικελ άμφια,χρυσούς τεράστιους σταυρούς σαν αμερικάνοι ραπερς.Θα πουν να μη βάφονταν οι γυναίκες,να υπακούουν οι νέοι τους μεγαλύτερους,να είμαστε κοντά στην εκκλησία.
Μα το χειρότερο που θα κάνουν είναι πως θα πουν στον βαθειά θρησκευόμενο που παει στην εκκλησία οτι με προσευχή και νηστεία θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία της κρίσης.
Οχι με αγώνες,μόνο με προσευχές!
Βέβαια οταν αυτοί θέλανε να αναγράφει η ταυτότητα το θρήσκευμα κατέβηκαν σε συγκέντρωση ,δε πήγαν για προσευχή...
Οπότε λοιπόν μια πάμπλουτη αφορολόγητη εκκλησία και μια νεοφασιστική ελίτ που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση θα γιορτάσουν μαζί μας το Πάσχα.
Και ας σταύρωσαν το Χριστο οι δικοί τους πνευματικοί πρόγονοι,ας είναι λάτρεις του φαρισαϊσμού.
Αλήθεια πόσοι απο αυτούς θα δέχονταν έναν εργάτη φτωχό,γιο ξυλουργού να μιλάει για ισότητα,ισονομία,αντιρατσισμο και αντιφασισμο,να εχει κοινό που τον ακολουθεί αλλα και πιστούς μαθητές;
Αν ζούσε ο Ιησούς στις μέρες μας ο Αδωνης θα τον έλεγε κομμουνιστή,οι χρυσαυγίτες αναρχοάπλυτο λαθρολάγνο,ο Σαμαρας μέσω Κεδικογλου θα έλεγε οτι ανήκει στο lobby της δραχμής και θα τον σταύρωναν ξανά,ή ίσως τον άφηναν να σιγοσβήνει στην Αμυγδαλεζα...

Η μόνη ευχή λοιπόν που μπορω να πω είναι : Καλή ανάσταση λαού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου