Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ελληνικές Βιντεοταινίες εμπνευσμένες από το...Hollywood!


Όλοι οι γεννημένοι τη δεκαετία του 80' και πίσω έχουμε προλάβει αυτή την ύψιστη μορφή τέχνης(μπουαααχαχαχαα),τις βιντεοταινίες.!
Είχαμε προλάβει τις συνοικίες που μεγαλώσαμε να έχουν σε κάθε γωνιά και από ένα video club,από όπου παίρναμε τις βιντεοκασέτες με το κιλό! 



Σήμερα όμως δεν θα ασχοληθούμε μόνο με τις κλασσικές βιντεοταινίες που ξέρουν όλοι οι κοινοί θνητοί!
Σήμερα θα δούμε βιντεοταινίες διαμάντια,κάποιες ίσως άγνωστες στο ευρύ κοινό και ας έχουν πασίγνωστους πρωταγωνιστές (τι να κάνουμε κάπως έπρεπε να βγάλουν το μεροκάματο κι αυτοί).
Θα δούμε βιντεοταινίες που έχουν τίτλους εμπνευσμένους από μεγάλες Χολιγουντιανές ταινίες!

Οι τίτλοι τους μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους αν τους δώσετε στην αντίπαλη ομάδα σε παιχνίδι παντομίμας!

Φορέστε κράνος και ζώνη και ξεκινάμε!!!



Τίτλος ποίημα και μάλλον εμπνευσμένος από την ξένη επιτυχία του 1983 "Μαθήτρια το πρωί,πόρνη το βράδυ."
Τζεβελέκος,Βογιατζής,Ηλιόπουλος,Γκιωνάκης,Λογοθέτης και το sex idol των βιντεοταινιών Βίνα Ασίκη!
Το στόρυ:
Ο Μπάμπης (Σωτήρης Τζεβελέκος) έχοντας ψώνιο για την ροκ μουσική δίνει μια παράσταση με το συγκρότημα του «Τζέλιγκανς Μπαντ» στους συγχωριανούς του. Αυτοί όμως δεν τη βρίσκουν με την ντίσκο και τους κάνουν μαύρους στο ξύλο. Απογοητευμένος παίρνει τον δρόμο για την Αθήνα για να γίνει είδωλο. Γνωρίζει την Εύα, κόρη ιδιοκτήτη μεγάλου ξενοδοχείου (Ηλίας Λογοθέτης). Η Εύα αρχίζει να τον συμπαθεί, εν αντιθέσει με την παρέα της που του κάνει μεγάλες πλάκες. Ο Μπάμπης, μπατίρης και ψύχραιμος, απευθύνεται στο διευθυντή του ξενοδοχείου (Γιάννης Γκιωνάκης) και προσλαμβάνεται ως καμαριέρα, με το όνομα Αγράμπελη. Ο δαιμόνιος, όμως, ντετέκτιβ Τσακμάκης (Ντίνος Ηλιόπουλος) αντιλαμβάνεται..





Platoon αυτοί;;;Βλακούν εμείς!Σιγά μη μας τη βγει το Χόλιγουντ!Πάλι με τον μεγάλο σταρ της βιντεοκασέτας Σωτήρη Τζεβελέκο!

Το στόρυ:
Ο Ευριπίδης ο δυστυχής είναι του κλώτσου και του μπάτσου. Η γυναίκα του τον έχει γραμμένο, ο κουνιάδος του τον δέρνει, το αφεντικό του άχρηστο τον ανεβάζει, άχρηστο τον κατεβάζει. Η τύχη του όμως του στέλνει μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά και η Νίκη, ένα μανούλι που τον ερωτεύεται, του ανοίγει ένα χρηματοκιβώτιο επίσης γεμάτο λεφτά. Τώρα είναι η σειρά του Ευριπίδη να φέρει τα πάνω κάτω!





Ποιός Κόναν ο Βάρβαρος ρε γατάκια Αμερικάνοι;
Εμείς έχουμε τον Λόρδαν!Με φιλική συμμετοχή του Τσάκωνα και στο πλάι του Λόρδαν τη Σοφία Αλιμπέρτη.Μιλάμε για μεγάλα πράγματα!

Το στόρυ:
Ο Λόρδαν είναι ένας πρωτόγονος άνθρωπος, που ζει μόνος του και πιστεύει ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στη Γη. Η ζωή του είναι απλή και ήρεμη χωρίς προβλήματα και άγχος, αλλά ο Λόρδαν δεν είναι ευτυχισμένος. Η μοναδική του συντροφιά είναι τα ζώα, που τους μιλάει πριν τα φάει, για να ξεχάσει τη μοναξιά του. Στην προσπάθεια του να βρει κάποιον άλλον από το είδος του αποφασίζει να ψάξει μακριά από τη σπηλιά του, που δεν έχει αποχωριστεί ποτέ μέχρι τώρα.





Πως λέμε οι σκληροί του Μαιάμι;
Ε απλά αυτοί είναι απο το μπραχάμι!
Λεζές και Βούρος σε μεγάλες στιγμές!

Το στόρυ:
Ο Μίμης, διευθυντής μιας διαφημιστικής εταιρείας, έχει αδυναμία στα όμορφα μανεκέν. Στο σπίτι όμως τον περιμένει η γυναίκα του, η Λένα, να γιορτάσουν μαζί την επέτειο του γάμου τους. Όταν τα χαράματα ο Μίμης επιστρέφει στο σπίτι, η Λένα τον εγκαταλείπει. Η Λένα βρίσκει καταφύγιο στην φίλη της, την Πόπη και μετά από πολύ ψάξιμο πιάνει δουλειά σε ένα φαστφουντάδικο. Νοικιάζει ένα διαμέρισμα, μόνο που το διαμέρισμα έχει έναν όροφο διαφορά από το διαμέρισμα ενός εφευρέτη, που είναι στόχος μιας σπείρας. Αρχηγός της σπείρας είναι ο Άρης, που η Λένα γνωρίζει στο φαστφουντάδικο, που δουλεύει. Ο Άρης ετοιμάζεται για το μεγάλο κόλπο. Η επιχείρηση, οργανωμένη στην εντέλεια, μπλέκεται από διάφορα κωμικά περιστατικά για να καταλήξει σε μια απίθανη καταδίωξη...




Οι επόμενες δύο δεν θέλουν συστάσεις,δεν θέλουν επεξήγηση,μιλάμε για μεγάλες ταινίες!











Από τον Κλίντ Ιστγουντ και το "Για μια χούφτα δολάρια" στον Κώστα Τσάκωνα και το "Για μια χούφτα τούβλα"...με την ατάκα "Εργοτάξιο θα στο κάνω!" να ακούγεται εκατοντάδες φορές στη διάρκεια!

Το στόρυ;
Ένας ράφτης προσπαθεί να χτίσει το σπίτι του στο εκτός σχεδίου οικόπεδό του και μπλέκει με τις τράπεζες, τις δημόσιες υπηρεσίες και τους εργολάβους ενώ δε λείπουν και τα προβλήματα στην οικογένειά του.





Ο Λώρενς της αφραγκίας!
(Φωτογραφία σε καλύτερη ανάλυση δεν υπάρχει)
Είναι γνωστή και με το τίτλο "Άλλος κερνάει,άλλος πληρώνει".
Και μόνο που παίζει ο Προύσαλης αξίζει να μπει στη λίστα!





Αυτή η τεράστια μορφάρα που πρωταγωνιστεί και έχει παίξει σε αναρίθμητες ταινίες λέγεται Πάνος Σουπιάδης και μετά απο αυτόν "Οι άγγελοι του Τσάρλυ" είναι γατάκια!






Ο παπα-Ράμπο Γιάννης Βογιατζής έκανε το Σταλόνε να κλαίει!






Μάλλον σε κάποιο βάζελο σκηνοθέτη δε του άρεσε η γυναικάρα με τα κόκκινα και πήρε τη Φιλήνη και γύρισαν τη γυναικάρα με τα πράσινα!Ήταν και το ΠΑΣΟΚ τότε στα πάνω του,μέχρι και επιχορήγηση μπορεί να πήραν!




ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.....




ΑΛΛΑ...



ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ....






BONUS
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ;;;;

;

;
;
;
;








!!!!!!!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου