Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Tribute στα δυο πιο top περιοδικά των 90´s παιδικών μας χρόνων!

Σήμερα έχουμε tribute στα 2 πιο top (κάτ´ εμέ) περιοδικά των παιδικών χρόνων όσων πέρασαν τη παιδική τους ηλικία στα 90's!

Το Αλμανάκο λοιπόν ηταν οτι καλύτερο κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή,μιας και συνδύαζε τα κομιξ με πολλα νέα,αθλητικά και μη.
Δυο ήρωες που έχουν σημαδέψει τα νιάτα μας ονόματι Σούπερ Γκουφυ και Φαντομ Ντακ μας κρατούσαν παρέα τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού μέχρι να περάσει η ώρα και να βγούμε για παιχνίδι.
Έιχε μόνιμες στήλες για το NBA  (μεγάλο bonus οι κάρτες μπάσκετ) με αναλυτικά ρεπορτάζ αλλά ασχολιόταν εξίσου καλα και με τους σουπερστάρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Τότε που ακόμα ο Μέσι ηταν 11 χρονών και κανείς δεν τον ήξερε εμείς διαβάζαμε για τα κατορθώματα του Ροναλντο (του κανονικού,του fenomeno,του χοντρου!) μεσα απο τις σελίδες του.
Υπήρχε όμως και μουσική θεματολογία με όλους του σταρ της εποχής από Ημισκούμπρια μέχρι Ricky Martin!
Οποίος λοιπόν μεγάλωσε στα 90's σίγουρα εχει αφιερώσει πολλές ώρες διαβάζοντας αλμανακο,αν δε το έκανε τότε μάλλον είχε καεί στο game boy!












Το δεύτερο αλλα καθόλου καταϊδρωμένο περιοδικό είναι τα Σαΐνια! 
Ήταν πιο geeky,είχε ποικιλία απο "επιστημονικά" αλλα ευχάριστα γραμμένα άρθρα για παιδιά,εικονογραφημένες ιστορίες,πειράματα και bonus βιβλιαράκια με ανέκδοτα!
Απο τον τίτλο του και μόνο παρέπεμπε σε περιοδικό για "έξυπνα παιδάκια" και ηταν πραγματικά απο τα πιο αξιόλογα που έχουν κυκλοφορήσει!






Φτάσαμε στο τέλος....αλλά σας έχω extraδακι!!!
Ποιος ηταν ο πιο ύπουλος(ok είμαι υπερβολικός) τρόπος που έβρισκαν γονείς και δάσκαλοι για να μας κάνουν να ασχοληθούμε με το σχολείο έστω και λιγο το καλοκαίρι;
Τι μας έπαιρναν για να μη ξεχάσουμε μεσα σε τρεις μήνες που καθόμασταν όσα μάθαμε όλη τη χρονια;;;




?



?



?



?




!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου