Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

8 μέρες κάπως διαφορετικές απο τις προηγούμενες...



8 μέρες μακρυά απ'τον πρωθυπουργικό θώκο ο Αντουάν και βρίσκεται ακόμη σε παραλήρημα.Ειναι μουρλή σου λέω!Λεει ακόμα τα ίδια που έλεγε προεκλογικά,δε ξέρω τι συμβαίνει ίσως ο ψυχίατρος έχει συστήσει ομαλή μετάβαση του ασθενούς στη πραγματικότητα και οι γύρω του τον αφήνουν να πιστεύει πως ειναι ακόμα πρωθυπουργός!!!
Ετσι κι αλλιώς δεν ειναι δα και κάτι δύσκολο,του έχουν βάλει στην TV να παίζει μόνο ΣΚΑΙ που ακόμα μεταδίδει όσα μετέδιδε και προεκλογικά,με το μονο που απορεί ο Αντώνης ειναι γιατί ο Μπαμπίνος στέκεται ακόμα ακούνητος στην ίδια θέση εδώ και μια εβδομάδα επαναλαμβάνοντας ρομποτικά "ναι α-λλά τα λε-φτά που θα τα βρεί-τε;ε;ε;ε;".

Ο Άδωνης κάθεται με σε μιά γωνιά με το μικρό τρενάκι του και φωνάζει "ΜΠΟΥΜ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΡΕΝΑΚΙ,ΜΠΟΥΜ,ΜΠΟΥΜ,ΜΠΟΥΜ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΣΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕΕΕΕ!ΧΟΧΑΧΑΧΧΙΙΙ"

Ο Σταυρούλης ήτανε ψυχαροπαίδι ήτανε ψυχαρογιός κι έχει γίνει παραπαίδι κι έχει γίνει παραγιός,πήρε ποσοστό κάτω του 10% και σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα έγινε το παιδι για τα τσιγάρα....Ποιός;Αυτός που ηγείται του κόμματος των εθελοντών αποκολλητών τσίχλας και συγκομιδέων γοπών,των ανθρώπων (ο θεός να τους κανει) που έπλεκαν πουλόβερ για δέντρα...Φήμες οτι η πρώτη ομιλία του στην ΚΟ του Ποταμιού θα γίνει στα διόδια Αττικής ελέγχεται ως ανακριβής...
Ο Ψαριανός πάντως πρώτος σε σταυρούς,ήταν κάτω κάτω το όνομα του στο ψηφοδέλτιο και που να ψάχνουν οι χιψτεράδες ονόματα,σταύρωναν τον πρώτο και τον τελευταίο!

Ο μεγάλος νικητής των εκλογών πάντως ήταν ο Βασίλης Λεβέντης!Ο πρόεδρος της καρδιάς μας!Πέρασε σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη τους αρκουδέηδες (sic),τα καθηζίματα (sic) του ΠΑΣΟΚ!Νικησε τον Μπένυ!!

Αααα ο Μπένυ,βγήκε ο αθεόφοβος στον Χατζηνικολάου και τι δεν είπε!Οτι αυτός μονο διαπραγματεύτηκε,οτι αυτός σκότωσε την Τρόικα,οτι ο Βαρουφάκης δεν είναι τίποτα μπροστά του!Υστερα προσπάθησε να βγάλει και το πουκάμισο έξω απ'το παντελόνι αλλά έπρεπε να καταφέρει να το τραβήξει κάτω απ'την κοιλιά του και δεν μπορούσε.Αρκέστηκε σε περίπου 20.000 εγώ και αποχώρησε πιστεύοντας πως κέρδισε τις εντυπώσεις...Αλλά που πας κούκλα μου χωρίς τη θωρακισμένη μπέμπα των 750.000€;;; Τς τς τς τρε μπανάλ!

Η πρώτη εβδομάδα διακυβέρνησης κλείνει με τη Ραχήλ Μακρή να χορεύει την "πριγκηπέσα" σε βαρύ ζεϊμπέκικο και να κάνει τις μανάδες όλων των γεροντοπαλίκαρων να λένε στους γιους τους "Να μια τέτοια λεβέντισα νύφη θέλω να μου φέρεις!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου